Ugebrev - Uge 40 - Gruppe 405-10-2018 - 10:50

"BAG FOR EN SAG" - vi er klar til at sende pengene ind til BØRNETELEFONEN :-)

Kære Forældre.

SKOLE

I denne uge har vi arbejdet på at lave en præsentation af vores projekt "BAG FOR EN SAG", som vi skulle vise til resten af skolen fredag. Pigerne skulle fortælle de andre elever om Børnetelefonen. De skulle selvfølgelig også afsløre, hvor meget de har tjent i cafeen :-) Det har været et super godt projekt, som pigerne har været meget engagerede i :-) I næste uge bliver pengene sendt til Børnetelefonen :-)

Tirsdag øvede eleverne sig på fremlæggelsen af præsentationen. Bagefter gik vi i gang med at arbejde med at fremstille Ressourceblomst på hver enkelt elev. Vi nåede 3 elever og arbejder videre i næste uge. Denne gang gjorde vi det på den måde, at alle i klassen måtte komme med positive input til den enkelte elev. Vi tegnede en blomst på tavlen, som senere skal skrives ren og lamineres. Det er en god oplevelse at sidde i den"varme stol", når alle andre siger noget positivt om en. Over middag havde eleverne Yoga. Det er Liina, som står for undervisningen. Pigerne er rigtig glade for at deltage i yoga, som afsluttes med afslapning.

Olivia var hele tirsdagen på arbejde på Vildsted Søgård, hvor hun hjælper med at passe og pleje hestene derude. Det skal hun forsætte med hver tirsdag i løbet af efteråret. Hun er meget dygtig og de er så glade for, at hun vil hjælpe dem derude :-)

Onsdag var der kor lige efter morgensang. Herefter fremstillede pigerne en Ressourceblomst i karton. Nogen fik den lavet færdige, så de er klar til at få skrevet alt det på, som de er gode til.  Der blev også tid til at lave vores opgaver. Over middag snakkede vi om, hvilket tøj man skal have på, når det er efterår, og vi så en film om Kim Larsen.

Torsdag havde eleverne botræning i gruppen.

Fredag var der svømmeundervisning i Rønbjerg, hvor der blev svømmet masser af baner, og motion i gymnastiksalen for de elever, der var hjemme af forskellige årsager. Til morgensang fortalte pigerne om "BAG FOR EN SAG" - det gik rigtigt godt. Og til Børnetelefonen kan vi sende 1011 kr afsted - SÅ SEJT!!

Bodel

En dejlig uge er ved at være slut og den er gået hurtigt. Der er mange nye ting der bliver øvet på hver uge. Rengøringen i gruppen er helt nyt for nogle elever og for nogle elever skal det genopfriskes. Der er lavet planer for hvem der skal gøre rent i de forskellige rum torsdage og det går selvfølgelig på skift, så alle får øvet sig.

Tirsdag havde vi klubdag og det var Hanna tur til at bestemme hvad vi skulle have til aften og en aktivitet. Menuen stod på Spaghetti carbonarra og så blev "Just Dance" sat på Wii. En hyggelig aften hvor alle fik sved på panden. Onsdag holdt vi elevmøde hvor vi bla. snakkede om hvordan det går i gruppe 4 om alle trives og har det godt. Olivia og Pia fik også trænet på vippebrættet med boldkast.

Torsdag var der besøg i gruppe 4 af Pleang, hun er massør så alle fik en dejlig omgang massage. Der blev gjort rent på værelserne, i gruppen, vasket tøj og pakket tasker til weekenden.

Fredag havde Emma vores studerene sidste praktik dag, hun har lovet os at hun gerne vil være vikar i gruppen så vi ser hende igen.

I ønskes alle en fornøjelig weekend.

Mange hilsener Gr. 4

Nyheder <