Ugebrev - uge 37 - Gruppe 413-09-2018 - 11:25

{#emotions_dlg.tongue_out} "Cafe Valmuen" fik besøg af Gruppe 2 - Vi regner den ud i Gr.4 . . .!!

Kære forældre.

SKOLE

Tak for et hyggeligt forældremøde og tak, fordi I besøgte Cafe`Valmuen :-)

I denne uge skulle Gr.4 åbne Cafeen for Gruppe 2, som skulle komme på besøg tirsdag.

Mandag fandt pigerne opskrifter og købte ind til to nye bageopgaver, som de gik i gang med mandag eftermiddag i gruppen. Der blev bagt boller og lavet cornflakeskager . .uhmm..

Denne gang havde pigerne helt styr på de opgaver, der skulle varetages i cafeen. Det er herligt, at se deres engagement i projektet. Det blev et rigtigt hyggeligt besøg af gr.2 og det gik godt med salget.

I denne uge har eleverne arbejdet med købmandsregning og lavet en oversigt over priser og betaling i cafeen. Det håber vi, kan støtte lidt, når kunderne skal ekspedieres og der skal regnes hurtigt!

Torsdag havde pigerne bo-undervisning, hvor vi brugte meget af tiden til at gennemgå de praktiske opgaver der følger med, når man bor alene og selv skal passe sit hjem. I fællesskab fik eleverne fremstillet et skema over huslige opgaver, som de gerne vil lære at klare selvstændigt.

Fredag var alle til svømning og bagefter havde vi engelskundervisning  og ugebrev i klassen.

BODEL

I får lidt billeder fra sidste uge fra bodelen og så kommer der mere ugebrev fra os næste uge.

I ønskes en rigtig god weekend.

Mvh. Gruppe 4