Ugebrev - uge 37 - Gruppe 214-09-2018 - 10:30

En uge med dans, cykling, kommunikation, pengekendskab og meget meget mere....

Kære familie, venner og bekendte

Så gik uge 37 også her på Limfjordsskolen, og vi har arbejdet med mange forskellige ting i undervisningen.

Vi har:

- Arbejdet med stavning

- Skrevet beskeder til familien og øvet oplæsning

- Sunget i kor

- Cyklet

- Været i gymnastiksalen og dyrket motion med musik

- Danset til god musik i klassen

- Set film i klassen med dyner og puder

- Arbejdet med pengekendskab

- Besøgt gruppe 4's Café Valmuen

I næste uge får vi Anne-Louise tilbage fra Canada - og det glæder vi os til. Til gengæld må vi sige god ferie til Kent, som i den kommende uge tager på dykkerferie og måske finder skjulte skatte!

I næste uge bliver det overordnede tema forberedelse til vores årlige cyklistprøve, som skal afholdes tirsdag d. 25. sep. Vi skal cykeltræne og arbejde med trafikreglerne osv.

På torsdag skal koret desuden på kortur til Sølund. Det vil sige - 2. og 3. års eleverne, som deltager i koret. De nye elever, som lige er startet i koret, er stadig er i gang med at lære sangene osv. Næste gang koret skal optræde, så skal hele koret selvfølgelig deltage.

Ha en rigtig god weekend.

Mange hilsner fra elever og lærere i gruppe 2