Ugebrev - uge 26 - Gruppe 329-06-2018 - 10:30

Afslutningsugen...

Kære Alle,

Så er det den sidste uge, og sommeren er kommet tilbage.

kost og motionslinjen gik vi for sidste gang i dette år ned for at handle i Fakta, inden vi skulle lave den sidste menu; jordbærsalat og jordbærkage. Vi havde vi besøg af en brobygger; David. Han var heldigvis også god i køkkenet, og han kunne hjælpe rigtig meget. Jordbærsalaten serverede vi til frokost i alle grupperne sammen med Heidis menu. Efter middag pakkede vi picnickurven og gik ud på toppen af bakken med udsigt over fjorden. Her spiste vi jordbærkagen og drak vores hjemmelavede hyldeblomstdrik. Fantaktisk afslutning på kostdelen!

Tirsdag morgen pakkede vi bus og bil og drog til Rønbjerg for at spille minigolf. Der blev spillet intenst. Især efter Thomas sagde, at der var is til alle, hvis én fik "hole in one"... Heldigvis lykkedes det for Katrine, så isen var sikret. Den gik vi ned og hentede efter frokost, hvor vi også nødt det dejlige vejr og brisen ved havnen.

Kunstlinjen afsluttede skoleåret med en dejlig udflugt til Skulpturparken i Hune i mandags. Her så vi de fantastiske sandskulpturer, som forestillede forskellige helte. Eleverne var gode til at at kende de forskellige helte, som var alt fra Robin Hood, Den nordiske gud Thor, Dalai Lama og mange flere. Da vi havde set sandskulpturerne, gik vi rundt i parken og kiggede på mange andre skulpturer. Undervejs var der forskellige fysiske aktiviteter og forhindringer indlagt på ruten. Vi havde medbragt madpakker, som vi nød i parken. Bagefter kørte vi til stranden i Blokhus, hvor vi dyppede tæerne i Vesterhavet :-)

Tirsdag gik vi til havnen/ kanalen i Løgstør, hvor vi havde medbragt tegne- og malegrej. Der blev hygget og malet fine akvareller af bådene i havnen. Og vi var så heldige at Mette Madsen, som er i praktik, gav os lækre is uhmm..:-) Tilbage i klassen færdiggjorde vi billderne og det blev til en fin udstilling. Dagen sluttede med at vi fik besøg af Ole, som fik skruet alle brædderne fast på bænkene, så nu kan de blivet taget i brug udenfor herlig afslutning på kunstlinjen :-)

Musiklinjen holdt i denne uge ”afslutningsfest” hos Ylle i Aalborg. Vi kørte afsted tirsdag formiddag lige efter morgensang, og havde en rigtig hyggelig dag, hvor vi havde god tid til at slappe af i haven, gå tur med hunden - Ella, spise hotdogs og sidst men ikke mindst; synge/spille en masse fællessange!! Ylles mand - Rene spillede også med, så vi havde både banjo, guitar, klaver og en masse rytmeinstrumenter i spil;-)

Det var en rigtig hyggelig dag med glade elever (og personaler)!

Onsdag var der korøvning i gymnastiksalen, så vi kan være helt klar til at synge til dimissionen fredag. Bagefter ryddede vi op i gruppe 3's klasselokale, spillede spil og nogle fyrede den af i musiklokalet. Over middag fejrede vi afslutningen på dette skoleår med en is og hygge-snak i græsset på fodboldbanen.

Torsdag stod den bo almindelig botræning og boundervisning, inden vi alle skulle mødes på plænen til fodboldkamp og vandkamp.

Fredag var der brunch i gruppen og bagefter dimissionsfest. Det var en dejlig dag!

TAK for i år og rigtig god sommerferie til alle.

Hilsen Anne Louise, Mette, Karen, Eleni, Majken og Ylle

Bodel:

Lørdag: Var der Sankt Hans aften. De piger der var tilbage på skolen, hyggede sig med bål på skolen, hvor der samtidig blev grillet skumfiduser. Derudover blev der om aftenen sat en god film på fjernsynet i fællesstuen.

Søndag: Var pigerne ude for at gå en tur langs havnen, hvor der også blev tid til at spise en is.

Mandag: Gik vi igang med at pakke tasker, så eleverne kan komme på  sommerlejr og på sommerferie.

Tirsdag: Gik vi så småt igang med at pakke værelser ned, så der kan blive gjort rent i sommerferien.

Onsdag: Var der mange elever, der var med en tur i badeland efter en meget varm dag i skolen.

Torsdag: Afholdte vi sidste skoledag. Det betyder traditionen tro, at vi klæder os ud og leger vandkamp. Heldigvis var vejret helt perfekt til vandkamp, og vi skal også lige love for, at mange elever blev meget våde. Vi havde en rigtig god aften, hvor vi i den grad fik rørt lattermusklerne. Om aftenen holdte vi fest i Pyramiden, hvor vi fik noget god mad, hvorefter der senere blev budt op til dans og diskotek.

Fredag: Så kom dagen, hvor vores 3 års elever skal dimmitere. Vi starter morgenen med en stor brunch med det hele, hvor alle elever og personale deltager. Senere skal vi holde afslutning med sang, afskedsgaver og taler, og det betyder selvfølgelig også udlevering af huer og dimmisionsbeviser. Vi glæder os til at være med til at fejre dagen med eleverne.

Til de elever der stopper, siger vi TAK for nogle fantastiske år, og ønsker Jer alt vel i fremtiden.

Rigtig god sommerferie.

Mvh.Gr. 3