<

Ugebrev - uge 23 - Gruppe 308-06-2018 - 10:30

Tilbage til varmen....

Kære læsere,

 

Så er det atter tilbage til skolelivet efter en dejlig studietur. Mandag havde vi mange dejlige oplevelser fra ugen på Island, der skulle vendes og snakkes om. Efter morgensang og gåtur så vi Jeppes billeder fra hans studietur til Odder/Århus. Han havde heldigvis også haft en dejlig tur med noget højere varmegrader end dem på Island. Bagefter så vi en masse billeder fra Island, og vi fortalte Jeppe om, hvad vi havde set. Over middag gik vi en tur til fjorden for at dyppe tæerne. Her mødte vi gruppe 2, der havde fået samme glimrende idé.

 

Tirsdag forsatte vi arbejdet med vores billeder og dagbøger fra Islandsturen. Vi skulle forberede diasbilleder til forældredagen på fredag, og aftale hvem der har lyst til at fortælle noget om stederne vi så på studieturen. Bagefter hjalp vi hinanden med at udvælge de billeder, vi ville bruge.

Overmiddag blev det til en omgang Vikingespil udenfor i det skønne sommervejr imens Jeppe fik vind i håret på sofacyklen.

 

Onsdag havde gruppe 3 besøg af Pelle, som skal være elev på Limfjordsskolen næste skoleår og derfor skulle i brobygning onsdag til torsdag. Pelle fik lov til at være med i al studietursarbejdet og på morgengåturen.  Over middag fik vi lov til at se den film, som vi har lavet med billederne og videoklip fra vores tur.

 

Torsdag var det pigerne, der havde boundervisning. Den dag havde vi også en kommende elev i brobygning. Der blev tjekket værelser og skiftet sengetøj. Morgengåturen var en sand fornøjelse, for det var endnu en dag med dejligt sommervejr! - Heller ingen trøjer eller jakke på denne morgen. Men den nye elev var næsten ikke til at kende! - Tilbage på skolen fik vi noget at drikke og fik holdt en god og hyggelig pause. Herefter snakkede vi lidt om, hvor dyrt alting var på Island, og vi så de store islandske penge. Der blev også tid til at klippe en masse dejlige billeder ud fra studieturen. Billederne blev organiseret flot og sat på en stor opslagstavle. Over middag skulle vi tage en hurtig tur ned i byen for at få handlet det mest nødvendige. Alle skulle nemlig være tidligt tilbage for at nå i biografen, så skolen kunne være klar til at holde velkomstmøde for de nye elever. 

 

Fredag stod den på svømning, hvor der endnu engang blev talt baner til svømmemærker. Det er fedt at opleve, hvor meget eleverne udvikler sig fra gang til gang og øger den mængde af baner, som bliver svømmet. I ugebrevstimen øvede vi studieturspræsentationen, som eleverne skulle fremlægge for deres forældre om eftermiddagen. Der var mange ting at huske på, men det gik super godt. Der blev også læst ugebrev og selvølgelig fredagsmassage :) 

 

I ønskes alle en super skøn weekend . 

 

Mvh lærerne i gruppe 3 


Bodel:

Lørdag - søndag:

Kom eleverne trætte hjem efter en vellykket tur til Island. Mange havde således brug for at slappe af, så de igen var klar til at komme i skole mandag morgen. 

Mandag:Var der enkelte elever der var i fællesstuen for at spille kort og se TV. 

Tirsdag: Var der mange elever, der var ude for at gå en tur i det gode vejr. 

Onsdag: Vanen tro var der tilbud om svømning i Rønjerg feriecenter, hvor mange elever fra gr. 3 deltog. Her prøvede eleverne vandrutchebaner og vipper, mens andre slappede af i det varme vand eller i solen udenfor.  

Torsdag: Tog eleverne på Biograftur for at se filmen "Sherlock Gnomes". Efterfølgende var vi ude at spise på restaurant i Løgstør by, hvor mange bestilte pizza. Vi havde en rigtig hyggelig aften med masser af solskin til gåturen.  

Fredag: Idag er der forældremøde kl. 16, hvor de fleste elever deltager sammen med deres forældre og pårørende. I aften er det pige-holdet der bliver retur på skolen. De har aftalt at hygge sig med fjernsyn og fredagsslik. 

På søndag står Søren og Carina klar til at modtage de elever, der har været hjemme i weekenden. 

Rigtig god weekend fra gr. 3

<