Ugebrev - uge 15 - gruppe 412-04-2018 - 08:27

Emneuge, forårskoncert og forberedelse til praktikker...

Halløj derude

I denne uge er der fælles ugebrev omkring vores vikinge-emeneuge - her kan I læse meget mere og se en masse billeder herfra.

Ugen har desuden budt på forårskoncert med koret i kirken, hvilket var en succes. Koret klarede det super godt, og alle var glade for oplevelsen.

I den kommende uge står programmet på praktikker for hele gruppe 4. Mille skal bl.a. i praktik på BV og i praktik i Limfjordsskolens store køkken. Hanna og Annika skal i praktik i Fakta, og Mille Josefine og Caroline skal i praktik i den lokale Røde Kors butik.

Det skal nok blive en spændende uge, hvor eleverne skal prøve forskellige former for beskæftigelse af.

Bodel:

Fredag hyggede vi i gruppen med finalen i X-factor. Ellers har det været en weekend i gå turens tegn, lørdag i Blokhus med gå tur langs stranden og is ;O), vi gik også hen på torvet for at se skelettet af hvalen der er på "besøg" i Blokhus. Søndag gik nogen tur ved havnen og andre i byen. Vi har lavet mad og hygget os sammen med gruppe 1 begge dage.

Mandag var vi til FDF og vi lærte at binde knob og knuder. Vi sluttede aftenen af med hulebyggeri. Tirsdag var vi i gymnastik salen og danse, onsdag stod på kirkekoncert, torsdag gymnastik og fodbold. Der var ingen svømning fredag da vi afsluttede vores emneugen.

Ha en rigtig god weekend.

Mange hilsner fra elever og personale i gruppe 4

Nyheder <