Ugebrev - Uge 14 - Gruppe 106-04-2018 - 10:40

Tilbage efter påskeferien

Kære familie, venner og bekendte

Mandag og tirsdag på linjerne:

Friluftlinjen var tirdag på tur til Lille Vildmosecenteret. Her havde vi en aftale med en af deres naturformidlere, og vi lærte en masse om dyrelivet i vildmosen. Vi lærte bl.a. om skind, gevirer, knogler osv. Alt i alt en meget spændende dag, omend vejret var noget koldt - nu glæder vi os altså til noget lunere friluftsvejr! Vi så desværre ikke nogle af elgene i området derude, så vi måtte nøjes med de udstóppede dyr.

Musiklinjen skulle tirsdag spille koncert for elever og personale på skolen, så alle var topmotiverede og spændte fra morgenstunden. Koncerten var en del af vores emne om ”Sammenspil”, og vi skulle optræde med to sange ”Danse i måneskin” og ”Jamaica”. Hele formiddagen gik med at øve og lave og uddele billetter til koncerten. Vi flyttede alle borde og stole ud til siderne i musiklokalet, så der var plads til dansende tilskuere. Kl.13.30 åbnede billetdrengene døren til lokalet og så var der koncert! Og det gik bare såååå godt ;-D Bagefter var vi glade og trætte.

Onsdag:

Dagen startede med kordrengene var til kor, imens vi andre gik en længere tur udenfor. Tilbage i klassen efter formiddagspausen kastede vi os ud i endnu et nyt projekt fra Elenis side. Denne gang skulle vi lege modeller, der var til en fotoshoot. Eleni er ved at lave et projekt i samarbejde med den organisation, der har sendt hende herop til os som volontør. Hun skal tage billeder af alle skolens elever, hvor de hver især skal portrættere en følelse eller stemning. Vi startede med at gå i skolens kælder for at finde kostumer og andre rekvisitter. Det var sjovt med alle de mærkelige udklædninger! Vi fik taget nogle rigtig gode billeder af både Martin og Døng, så det bliver spændende at se Elenis færdige resultat. Over middag gik vi sammen med gruppe 3, hvor vi gik i gymnastiksalen og lavede vikingelege bl.a. blindebuk. Efterfølgende var der hockey på programmet nede i gymnastiksalen, imens andre lavede forskellige opgaver i klassen.

Torsdag:

Torsdag var der bo-træning.

Fredag:

Fredag stod, traditionen tro, på svømmeundervisning. Her blev der endnu en gang svømmet en masse baner. Vi sluttede dagen af med rundstykker i gruppen, efterfulgt af morgensang i pyramiden og til slut ugebrev ovre i skolen samt en dyst i bowling på Nintebndo Wii'en.

I næste uge skal vi have emneuge, hvor hele skolen skal arbejde med emnet "vikingerne". Eleverne skal være sammen med deres linjehold hele ugen, og derfor ser hele ugen noget anderledes ud, end den plejer at gøre. Det bliver virkelig fedt, og he ri gruppe 1 er vi super spændte på næste uge!

God weekend ønsker lærerne og eleverne fra gruppe 1.