Svømmestævne 201809-02-2018 - 08:47

Endnu engang et fantastisk svømmestævne arrangeret af Vestermarkskolen...

Tirsdag var hele Limfjordsskolen til det årlige svømmestævne i Års sammen med mange af de andre specialskoler i området. Vi kørte allerede fra skolen før klokken 8. Heldigvis var alle de elever, der skulle med fra start hurtige til at blive færdige. Da vi kom til Års og mødte gamle kammerater og lærere var gensynsglæden stor. Eleverne svømmede meget hurtigt, og det blev til rigtig flotte resultater. I løbet af formiddagen kom de elever, der ikke skulle svømme, med madpakker osv. De blev også og heppede på deres kammerater, og det gav nye kræfter til at svømme endnu hurtigere. I middagspausen var der mulighed for de allersejeste elever at hoppe i det udendørs bassin. Der var lige hugget et hul i isen ved trappen, hvor man kunne dyppe sig. Tænk, der er nu elever på Limfjordsskolen, der kan kalde sig VIKINGER!!! Alle konkurrencerne var afsluttede og medaljerne uddelt omkring kl. 14:30, hvorefter vi stolte og trætte kørte tilbage til Løgstør.

Nyheder <