Ugebrev - uge 6 - gruppe 309-02-2018 - 10:30

Svømmestævne

Kære Alle

På Kunstlinjen arbejdede eleverne videre med Tape-art og akvarel. I pyramiden ser det efterhånden meget flot ud med alle de islandske motiver og i næste uge udstiller vi også de fine billeder eleverne har lavet. Vi afslutter i denne omgang arbejdet med Tapeart og starter et nyt islandsk tema op på kunstlinjen efter vinterferien.

På kost og motionslinjen stod der Indonesion og indonesisk mad på programmet. Det var en smule svært at forestille sig, hvor varmt det kan være i Indonesion, når der var SÅ koldt i Løgstør, da vi gik ned for at handle ind til ristaffel og bananpandekager. Vi fik lavet et festfyrværkeri af farvede skåle med tilbehør, der kunne puttes over risene og kyllingen i karrysaucen. Også bananpangekagerne blev rigtig gode. Selv om de spises til morgenmad i Indonesien, spiste vi dem til dessert. Sikke en rejse det blev.

Friluftslinjen arbejdede videre med vores solsystem. Planterne blev stort set færdige, og flere valgte at male videre. Denne gang blev det til flotte malerier - nogle med masser af hjerter, andre med billeder af dyr. Februar er jo kærlighedens måned med Valentins dag i den kommende uge - så der blev bl.a. lavet flotte malerier som kærestegaver. Derudover blev det til en dejlig lang gåtur ned til kanalen, hvor der var is på vandet.

Musiklinjen har mandag arbejdet videre med idolemnet, hvor vi fortsatte med vores persolige farvoritlister. Det er sjovt at se hvilke forskellige ting, vi hver især godt kan li'. Vi startede også  sammenspil, hvor vi blev opdelt i to hold. Det ene hold øvede sang og tekst, og det andet hold øvede rytmen til sangen. Vi mødtes og spillede sammen, og det lød bare helt super godt. Dagen sluttede med afslapningsøvelser.

Tirsdag var hele skolen til det årlige svømmestævne i Års sammen med mange af de andre specialskoler i området. Vi kørte allerede fra Limfjordsskolen før klokken 8. Heldigvis var  alle de elever, der skulle med fra start hurtige til at blive færdige. Da vi kom til Års og mødte gamle kammerater og lærere var gensynsglæden stor. Eleverne svømmede meget hurtigt, og det blev til rigtig flotte resultater. I løbet af formiddagen kom de elever, der ikke skulle svømme, med madpakker. De blev også og heppede på deres kammerater, og det gav nye kræfter til at svømme endnu hurtigere. I middagspausen var der mulighed for de allersejeste elever at hoppe i det udendørs bassin. Der var lige hugget et hul i isen ved trappen, hvor man kunne dyppe sig. Tænk, det er nu elever på Limfjordsskolen, der nu kan kalde sig VIKINGER!!! Alle konkurrencerne var afsluttede og medaljerne uddelt omkring kl. 14:30, hvorefter vi stolte og trætte kørte tilbage.

Der kan ses billeder fra stævnet i et ugebrev for sig.

Onsdag morgen var det trætte elever, der trods alt var klar til både morgensang og kor/morgenrunde. Det var sejt. I formiddagsmodulet arbejdede vi videre med Norden. Eleverne arbejdede sammen i små grupper og skulle finde viden og billeder om landene i Norden. Vi fortsætter emnet efter vinterferien.

Efter frokostpausen stod den på hjemmebio i klasseværelset, hvor vi så Guldhornene, som har den nordiske mytologi med i handlingen. Enkelte elever tog sig en tiltrængt morfar i sækkestolen imens, men det var forståeligt oven på gårdsdagens strabadser.

Torsdag var skolens faste personale til pædagogisk konference i Aalborg, derfor havde alle eleverne en alternativ fælles botræningsdag i grupperne.

Rønbjerg svømmehal var fredag stadig lukket pga renovering, så i stedet for svømning havde eleverne motion hjemme på skolen.

I ugebrevstimen snakkede vi om næste uge, hvor undervisningen er helt anderledes end vi plejer, da vi har uge SEX. Eleverne vil være fordelt på andre hold - drengehold og pigehold - som vil arbejde sammen mandag, tirsdag og onsdag om emnet seksualundervisning.

Vi takker for en god uge med et fantastisk svømmestævne arrangeret af Vestermark Skolen og ønsker alle en god weekend.

Bodel:

Lørdag: Hyggede pigerne sig med håropsætning, film og afslapning på hinandens værelser. Om aftenen hjalp de hinanden med at lave aftensmad. Efter aftensmaden så de film i fællesstuen, og hyggede sig med torsdagens "guf" indkøb.

Søndag: Var der nogle af pigerne, der valgte at sove længe. Andre stod tidligt op, og var ude at gå tur og så tv i fællesstuen. Om aftenen blev der forberedt aftensmad inden drengeholdet kom tilbage.

Mandag: Var der mange elever, der vagte at gå en tur i det smukke vintervejr. Senere var der nogle stykker der så fjernsyn i fællesstuen, og hentede vasketøj i vaskerummet.  Om aftenen hyggede vi med TV og kortspil

Tirsdag: Var der tid til aftensskole,  hvor eleverne var tilmeldt forskellige hold.

Onsdag: Var svømning aflyst pga. renovering. Derfor slappede eleverne af med musik og samvær på hinandens værelser.

Torsdag: Var der tilbud om hockey og gymnastik til de aktive

Fredag: Så sender vi pigerne retur mens drengene bliver tilbage på weekendholdet.

Vi har lagt nogle billeder ind fra sidste uges MGP fest på Skovsgaard hotel.

På søndag står Jacob og Alex klar til at modtage de nyankomne elever.

God weekend fra gr. 3