Ugebrev - uge 48 - Gruppe 401-12-2017 - 08:20

Så fik vi taget afsked med Klaus og sendt ham godt videre...

Kære familie, venner og bekendte

Skoledel:

Mandag og tirsdag var linjedage:

Kost og motionslinjen startede med at gå i rast trav til Fakta for at handle til dagens mad; drageblod (juice med gulerod, rødbede, æbler, appelsin og citron), grønkålschips, og fuldkornspandekager med kålfyld og kylling). Det gik hurtigt. Eleverne er blevet hurtige til at træffe alle de forskellige beslutninger, der er i en handlesituation. Det gik også rigtig godt med at lave maden. Der er fuld gang i køkkenet. Nå r vi står og laver maden får vi tit besøg af nogle, der blot kommer for at dufte og se, hvad vi laver.Vi spiste maden i pyramiden, og den var meget lækker og mættende. Efter pausen skulle vi selvfølgelig ryde helt op og vaske op. Derefter gik nogle elever med Jesper i gymnastiksalen for at spille hocky, mens resten blev i klassen og spillede spil om sunde og usende madvarer.

Tirsdag var vi igen hoppet i løbetøjet, og vi startede dagen med en frisk morgenløbetur. Efter formiddagspausen gik vi i gymnastiksalen, hvor vi skulle lave vores træning. Denne gang havde vi særligt meget fokus på at træne vores kropsbalance, så i dagens anledning foregik det meste af træningen på nogle store medicinbolde. Det var både sjovt og udfordrende. Over middag skulle vi lave individuelle faglige opgaver, men der blev også tid til en omgang bold for nogle af drengene, der stadig have lidt energi tilbage. Dagen sluttede vi af med at gå i bad, inden vi tog til overlap.

Friluftlinjen havde en stille og rolig mandag. Vi startede med at samle affald på morgengåturen, og om formiddagen tog vi på biblioteket for at låne en masse natur - og dyrebøger. Over middag blev der handlet ind til tirsdagens tur og arbejdet med opgaver i klassen.

Tirsdag tog vi på tur til Store Økssø i Rold skov. Her gik vi en dejlig frisk tur rundt om søen og nød naturen. Herefter var det tid til smør-selv frokost i skoven. Efter an masse frisk luft kørte vi retur til Limfjordsskolen.

Musiklinjen har gjort emnet omkring musicalen Rockulven færdigt, og nu er vi SÅ klar til at se forestillingen torsdag aften. Uhhhh (ulvehyl)…hvor vi glæder os! Derudover har vi begge dage haft øvning til julekoncerten d.7/12 på programmet. Musiklinjens elever skal fremføre en julesang med trommer, sang og bjælder til koncerten, så der skal øves meget. Det bliver spændende og vi glæder os!

Onsdag: Dagen stod på kor, forberedelser til vores afslutning med Klaus og træning ved fys.

Torsdag: Dagen startede med botræning i lejligheden, og om formiddagen var der afslutning for Klaus i pyramiden. Koret sang bl.a. et par sange, og eleverne fik hver især sagt pænt farvel. Vi sluttede formiddagen af med fælles frokost i pyramiden, hvor Klaus gav pizza - en dejlig formiddag.

Fredag var koret i kirken og havde lang øvegang, så vi kan blive helt klar til på torsdag. Vi nåede derfor ikke til svømning og afrunding i klassen.

Bodel:

I weekenden startede vi med at bruge lidt tøjpenge til Black Friday i både Løgstør og Års, hvor vi også fik købt bankogevinster. Lørdag tog vi til Ålborg og spiste frokost, inden vi skulle se Rockulven på teateret. Det var en fantastisk oplevelse for alle. Josefine fik øje på en af figurene, kyllingen, efter forestillingen, og vi var heldige, at han havde tid til et billede.

Søndag havde vi en hyggelig dag med fælles film i stuen, stegt flæsk og gåtur i regn og rusk.

Mandag var Annika til elevkonference. Om eftermiddag skulle vi danse, men der var knas med teknikken til vores danseprogram, så vi danser bare 2 mandag i træk i stedet. Vi fik holdt mandagsmøde, og Mille stod for aftensmaden. Tirsdag blev der arbejdet med malerier - spændende hvad det ender med. Onsdag var der ingen svømning, da der ikke var nogen af pigerne, som kunne komme i vandet i denne uge. Men suppen den springer vi ikke over - denne onsdag stod den på kylling/kokos suppe.

Torsdag blev der ikke tid til så meget botræning ,da der jo var afsked for Klaus. Om aftenen tog Mille, Caroline og Annika med musiklinien i Ålborg teater for at se Rockulven igen, det glædede de sig til. Bestemt en forestilling der kan ses flere gange. Hanna og Josefine hyggede i gruppen med film og uno spil, og en gåtur langs kanalen blev det også til.

Fredag tog alle ned i kirken for at øve med koret og så blev det tid til at tage hjem på weekend.

Pigerne har cyklet rigtigt meget i løbet af ugen, og de støtter hinanden i at nå de mål, de selv har sat.

Det er Lotte der tager imod i gruppen fra kl. 17.30 på søndag.

Ha en dejlig weekend!

Mange hilsner fra elever og personale i gruppe 4