Ugebrev - uge 40 - gruppe 4 05-10-2017 - 08:31

En uge med besøg på Dronninglund Skole, cyklistprøve, botræning og pandekager i stor stil...

Kære familie, venner og bekendte

Skoledelen:

Mandag var alle tilbage efter en god weekend. Vi brugte dagen på at forberede uddannelsesmesse, cyklistprøve og besøget på Dronninglund skole om tirsdagen. Over middag var der derudover værksteder og træning ved fys.

Tirsdag skulle vi besøge Dronninglund skole, som Annika havde foreslået. Ud over gruppe 4 var Emilie og Kasper fra gruppe 2 også med - de har nemlig også gået i skole der tidligere. Vi havde en super god dag, hvor vi fortalte dem om livet på Limfjordsskolen. Derudover blev vi vist rundt på skolen, og Annika, Kasper og Emilie mødte rigtig mange kendte ansigter, som de fik hilst på.

Onsdag var det så tid til årets cyklistprøve - vejret var desværre ikke super godt, men det gik alligevel. Vi hoppede i regntøjet og klarede alle prøven i fin stil. Om formiddagen fik vi desuden besøgt Beskyttet Værksted her i Løgstør, hvor Josefine og Hanna skal i praktik i den kommende uge. Det glæder de sig rigtig meget til. Over middag var der forskellige værksteder.

Torsdag havde gruppe 4 botræning.

Fredag var ingen fra gruppe 4 til svømning - de arbejdede derfor med andre opgaver i klassen. Annika tog dog til ridefysioterapi, som hun plejer. Bagefter fik vi afsluttet endnu en god skoleuge. Vi fik derudover styr på den kommende praktikuge, hvor alle eleverne i gruppe 4 skal i praktik. Caroline smutter i praktik 4 dage på Projektværkstedet, hvor hun skal være kreativ og derudover arbejde i skolens store køkken. Josefine og Hanna tager 3 dage i praktik på BV og Annika og Mille skal i praktik i Røde Kors butikken her i Løgstør. Det skal nok blive en spændende og lærerig uge for os alle.

Bodelen:

I weekenden var der 3 elever i gruppen, så Mille, Caroline og Hanne bestemte sig for en tur til Ålborg lørdag. De tog bussen derud sammen med Sofie og fik studeret, hvor de skal stå af, når engang de vil derud på egen hånd. Vel ankommet til storcentret blev Sofie og Lotte placeret ved Bilka, mens de 3 unge damer tog på shopping. Sidst på eftermiddagen var vi i biografen, hvor vi så Cars 3 og sluttede af på Jensens Bøfhus. Søndag var Netflix dag med afslapning og hygge med kammerater.

Denne uge har bl.a. bestået af et udvidet pandekagekursus - pandekager til hovedret og dessert. Pigerne inviterere gruppe 1 på aftensmad - og de var også vilde med menuen.

Søndag er det Sofia der tager imod.

Ha en rigtig dejlig weekend.

Mange hilsner fra elever og personale i gruppe 4

Nyheder <